Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gmur

21. 10. 2010 8:22
Klaus podporil ZPRISNENI novelu zakona

k¨podle ktere ,jsou ty zrudy trestany.

0 0
možnosti
G

Gmur

21. 10. 2010 8:21
pokus o vrazdu na 8 lidech

se tresta stejne jako vrazda osmi lidi. Navic jako planovana a v organizovane sKupine. Na deti mladsi nez 15 let!! To jsou jasne duvody.

0 0
možnosti
BA

b arbudo

21. 10. 2010 13:19
Re: pokus o vrazdu na 8 lidech

... kde a kdy bylo dokázáno, že obžalovaní věděli, kdo se do té ruiny vloupal?

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

21. 10. 2010 7:27
Nu, zrzečko :)

...karmu jsem Ti dal...pro formu psaného slova a pro svou slabost pro TebeV ;-D Ale na rovinu říkám...že tresty imho odpovídají brutalitě trestného činu, způsobu provedení a zejména následkům, kdy je postiženo dítě a...de jure, pokud byl uznán pokus o vraždu, konkrétně pokus o vraždu na malém dítěti, a z rasistických pohnutek, tak se trest logicky pohybuje v horních hranicicíh sazby ;-):-P 

0 0
možnosti
G

Gmur

21. 10. 2010 8:50
Re: Nu, zrzečko :)

R^

Neni co dodat, snad to Ivet dojde.

0 0
možnosti
SF

myschelle

21. 10. 2010 2:22
je to složité a já to těm soudcům teda nezávidím.

je potřeba brát ohled na to, aby nás Amíci nepomluvili, že jsme rasisti, když už nás stejně pomlouvaj a že oni zrovna maj nejmíň proč. je potřeba vzít v úvahu, že tam šlo o malé dítě, jehož trápení potom dlouhodobě a systematicky sledoval celý národ a hýbalo to s emocemi hlavně ´ěch, co maj taky děti. je potřeba dát zcela jasně najevo, že tudy teda ne, když se tak dlouho tvrdilo, že tedy ano, extremismus je problém, ale nedá se s nim nic pořádně dělat, , dokud něco skutečně neprovedou. tak provedli. víte co,  vraždy z afektu, pomatenosti a různých osobních důvodů byly, jsou a budou. ale tohle je přece jen trochu něco jiného. když budu cynická, kdyby tihle dárečkové nebyli tak nebetyčně hloupí a neschopní, mohli se snadno přiblížit definici teroristického útoku. kdyby byli navíc ještě trochu rafinovaní a charismatiční, jako třeba nechci říct kdo, mohli by byli bývali zblbnout ještě více lidí a nasměrovat  část společnosti k něčemu velmi nepěknému. možná přeháním a možná ne.

0 0
možnosti
SF

myschelle

21. 10. 2010 2:22
Re: je to složité a já to těm soudcům teda nezávidím.

pakliže je nezbytné zabránit tomu, aby někdo vystoupal nahoru po jistých schodech, pak je taky nezbytné nekompromisně odpálkovat prvního , kdo strčí čumák na první schůdek. ponivač nelze nijak smysluplně oddůvodnit, proč čtvrtý schod je ještěpřípustný a pátý už ne, nebo proč lze někam vylézt za určitýchokolností a ne za jiných. hranice byla překročena právě v tomto bodě. a právě tito  dotyčnímají být odstrašujícím příkladem třeba pro jiné, kterým se eventuelně mohly líhnout v tupých hlavinkách podobné myšlenky.

0 0
možnosti
K

kevinbb

21. 10. 2010 0:35
Damozrejme,

ze mate pravdu.

R^

0 0
možnosti
Z

zemanka01

21. 10. 2010 0:42
Re: Damozrejme,

Taky si myslím R^

0 0
možnosti
PD

bull001@seznam.cz

20. 10. 2010 23:49
Dnes to policejní expert na extremismus

řekl v Hydeparku na ČT24 jasně. Doporučuji shlédnout v archívu. Ale pozor, aby se vám při tom neudělalo špatně.

0 0
možnosti
IP

deviv

21. 10. 2010 0:10
Re: Dnes to policejní expert na extremismus

musím se přiznat, že nemám sílu to sledovat celé, ve chvíli kdy expert zdůvodňuje proč je vražda dvouměsíčního dítěte míň závažná, než tento útok se mi skutečně udělalo špatně. Vždy jsem si myslela, že vzít někomu život je to nejhorší co může někdo udělat, jak vidím mýlila jsem se, alespoň už vím, proč jsem kdysi dostala radu, pokud se někdy v životě budu muset bránit něčímu útoku a použiju "těžší kalibr" v sebeobraně, tak důsledně, aby již zločinec nepromluvil, jinak to odnesu s plnou parádou. :-(Rv

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

20. 10. 2010 23:46
vysvetleni

Rekneme ze jste politik a chcete nerusene krast a uzivat si moci. Jak zaridite to aby populace neremcala a nakonec na vas nevzala vidle? Jednoduse, vnutite ji pocit viny, ze to oni jsou ti spatni a stanou se z nich beranci, budou vam bez reptani platit a jeste si budou dobrovolne sypat popel na hlavu.

U nas k tomuhle ucelu slouzi cikani, oni jsou vecni chudacci diskriminovani vylouceni, my jsme dedicni lotri a vse co tomuto pohledu prospiva je v propagande dovoleno.

0 0
možnosti
IP

deviv

21. 10. 2010 0:12
Re: vysvetleni

Tak koukám, že nejsem sama, kdo to tak chápe, je třeba národ ještě více rozeštvat, aby toho nebylo málo :-/

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

20. 10. 2010 23:45
souhlas, o tom cela boure dneska je

A co pripad  13 mladika, ktereho ukopali 2 romove jen proto, ze sel kolem, ma take dozivotni nasledky - a v mediich o tom prakticky nebyla zminka.

Nebo zapaleni trebenicke fary, kde 2 romove UPALILI farare, ktery je prstihl pri loupezi - 17 a 8m5 let (jeden byl nezletily).

Romove, co zmlatili nejake lidi v herne a v druhe (pote, coje propustila policie!) zmlatili mladika - tezke nasledky, prisel o oko a ucho. Romove se vysetruji na svobode.

Dokud nebude pro vsechny stejny metr, jen to nahrava nackum a budeme stale zit v "rasisticke" spolecnosti, protoze lidem se to libit nebude.

0 0
možnosti
D

dampfer

20. 10. 2010 23:43
A tak asi

až soudce nejvyšší, který nevidí rozdíly v barvě ale ve skutcích, odsoudí i soudce, kteří marní svůj talent ve vodopádu  zjevné neobjektivity--- msta za beztrestnost lupičů není mstou na spravedlivém

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1517x
Jsem naprosto obyčejná ženská, rebel už od dětství, vrhající se do všeho po hlavě pod heslem: "co mě nezabije, to mě posílí" a snad i díky tomu matka čtyř dětí, toho času na rodičovské dovolené.